Taksi asiointiin ja kauppareissuille

Paikallinen ja luotettava taxiTT tarjoaa apua monenlaiseen asiointiin. Taksin tilaus onnistuu helposti ja autamme hoitamaan asiasi nopeasti, joustavasti sekä lyhyellä tilausajalla koko Mikkelin seudulla.

Autamme ja kuljetamme edullisesti mm.:

  • apteekkiin
  • lääkäriin
  • kauppaan
  • kukkakuljetukset

  • ruokatoimitukset

Kaupassa käynti sekä mahdolliset muut asiointiin liittyvät palvelut voidaan sopia erikseen taksin tilauksen yhteydessä. Jos käytössäsi ei ole omaa autoa eikä kulku asioille julkisilla liikennevälineillä ole vaihtoehto, Taksi Tuomas Toivanen auttaa asioinnissa ja kauppareissuilla. Palvelemme aina laadulla ja panostamme erityisesti asiakaspalveluun, jotta saat juuri sellaista palvelua kuin tarvitset. Automme ovat saatavilla vuorokauden ympäri ja hintamme ovat neuvoteltavissa. 

TaxiTT hoitaa myös pientavarakuljetukset!

Kuljettajamme ovat luotettavia, asiansa osaavia ammattilaisia, jotka haluavat palvella asiakkaita perinteisten taksikyytien lisäksi muutoinkin.

Tarvittaessa hoidamme myös pientavarakuljetukset (alle 100 kg) Mikkelin seudulla. Kuljetamme paketit, kodinkoneet, huonekalut ja pienrautatarvikkeet luotettavasti ja joustavasti puolestasi. Muistathan tehdä tilauksen ennakkoon.

TaxiTT:n asiointipalvelu vie, tuo ja auttaa sinua sekä on valmiina helpottamaan elämääsi!