Taksi Mikkeli palveluksessasi

0440 666 638

TaxiTT kyyditsee matkalaiset turvallisesti ja nopeasti lähelle tai kauemmas Mikkelin seudulla. Tarjoamme asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen kuljetuksen, joustavasti palvellen. Automme ovat hyvin saatavilla ja tilaaminen on helppoa.

Taksimme kyydissä lapsetkin matkaavat turvallisesti, kun tilaat taksin ennakkoon ja kerrot mikäli lapsesi tarvitsee turvaistuinta tai -kaukaloa. Näin voimme varmistua siitä, että taksi on varusteltu oikein. Voit tietenkin ottaa mukaan myös oman turvaistuimen. Myös lemmikit ovat kyytiimme tervetulleita. Mainitse tilauksen yhteydessä, että matkustat lemmikin kanssa niin lähetämme paikalle lemmikin kuljetukseen parhaiten soveltuvan auton.

Panostamme jatkuvasti kuljettajien koulutukseen sekä asiakaspalvelun laatuun. Kun tilaat paikalle TaxiTT:n voit neuvotella sekä palvelusta että hinnasta. Pyrimme aina molemminpuoliseen joustavuuteen.

Taksi erityistilauksiin

Tarjoamme perinteisten taksikyytien lisäksi taksit myös erityistilauksia varten. Monipuolisella kalustollamme pystymme järjestämään juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan kyydin. Erikoisemmissa tilanteissa tekemällä taksin ennakkotilauksen voit varmistua siitä, että saat paikalle sopivimman auton ja kuljettajan.

Erilaiset ryhmäkuljetukset onnistuvat meiltä vaivatta. Esimerkiksi, mikäli matkaan on lähdössä isompi ryhmä, voimme lähettää paikalle 1+16 linja-auton. Meiltä tilaat taksin kuvauksia varten ja meiltä löytyy myös turva-alan koulutuksen omaava kuljettaja. Ajamme säännöllisesti lisäksi pitkän matkan kuljetuksia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka määränpääsi olisi kaukanakin.

Taksi asiointiin ja pientavarakuljetuksiin

TaxiTT tarjoaa palvelua asiointiin ja pientavarakuljetuksiin. Esimerkiksi kaupassa käynti sekä mahdolliset muut asiointiin liittyvät palvelut voidaan sopia erikseen taksin tilauksen yhteydessä. Jos käytössäsi ei ole omaa autoa eikä kulku julkisilla liikennevälineillä ole vaihtoehto, TaxiTT auttaa sinua asioinnissa ja kauppareissuilla. 

Hoidamme myös pientavarakuljetukset Mikkelin seudulla. Kuljetamme paketit, kodinkoneet, huonekalut ja pienrautatarvikkeet luotettavasti puolestasi. Maksimipaino tavarakuljetuksille on 100 kg. Muistathan tehdä kuljetustilauksen ennakkoon. Jos sinulla tai yritykselläsi on tarve saada esimerkiksi pakettilähetys perille nopeasti, luotettavasti ja tarvittaessa lyhyellä toimitusajalla, voit tilata pientavarakuljetuksen meiltä helposti.

Tilaa taksi Mikkeli – TaxiTT

Tilaa taksi helposti Mikkelin seudulla soittamalla meille. Palvelemme kyytiläisiä Mikkelin lisäksi Hirvensalmella, Anttolassa, Ristiinassa, Mäntyharjulla ja Haukivuorella.

Tervetuloa TaxiTT:n kyytiin!

Ota yhteyttä

Kerro missä onnistuimme tai missä olisi kehitettävää.

6 + 14 =

0440 666 638 | info@taxitt.fi