Pakettiauto ja kuomukärry vuokralle

 

0440 666 638

Pakettiauton vuokraus Mikkelin seudulla

Iskikö tilapäinen tarve pakettiautolle? Muuttolaatikot, huonekalut, kodinkoneet, polkupyörät, harrastusvälineet sekä muut isommat tavarat kuljetat näppärästi pakettiauton avulla paikasta toiseen.

TTTaxilta vuokraat pakettiauton helposti lyhyeen tarpeeseen Mikkelin seudulla. Pyydä tarjous niin annamme sinulle kilpailukykyisen hinnan!

Pakettiauton ja kuomukärryn vuokraus

Pakettiauton lisäksi meiltä löytyy kuljetustarpeitasi helpottamaan kuomukärry. Peräkärry on kätevä väline erilaisten kuormien kuljettamiseen, ja se sopii niin muuttoihin kuin vaikka suursiivoukseen, kun pitää viedä tavaroita kierrätykseen. Kuomullinen peräkärry, eli kuomukärry tarjoaa hyvin lisäsuojaa kuormalle kuljetuksen aikana, riippumatta siitä, missä säätilassa, tai mitä ikinä kuljetatkin.

Pakettiauton ja kuomukärryn vuokraus onnistuu paikkakunnilla Mikkeli, Hirvensalmi, Anttola, Ristiina, Mäntyharju ja Haukivuori.

Mikäli haluat itse päästä kaikista helpoimmalla, voit jättää kuljetustarpeesi kokonaan meidän huoleksemme. Tutustu pientavarakuljetuksiin paremmin.

Ota yhteyttä

Kerro missä onnistuimme tai missä olisi kehitettävää.

3 + 12 =

0440 666 638 | info@taxitt.fi