Taksin erityistilaukset Mikkelin seudulla

0440 666 638

TaxiTT kuljettaa luotettavasti ja sujuvasti myös erikoisemmissa tilanteissa.

Saat tilattua taksin mm. tällaisiin erityistarpeisiin:

  • Taksi isoille ryhmille
  • Taksi kuvauksia varten
  • Pitkän matkan taksit
  • Turva-alan omaava kuljettaja

Jos siis mielessäsi on jokin erityiskuljetus, ota yhteyttä meihin niin mietitään yhdessä, miten kuljetustarpeesi ratkaistaan parhaiten. Erikoisemmissa tilanteissa tekemällä taksin ennakkotilauksen saat paikalle sopivimman auton ja kuljettajan.

Tilataksi ja ryhmäkuljetukset

Meiltä tilaat mukavat, sujuvat ja luotettavat tilataksipalvelut. Mikäli matkaan on lähdössä isompi ryhmä, voimme lähettää paikalle myös 1+16 linja-auton. Isomman ryhmän kuljetuksissa, kannattaa taksi tilata jo ennakkoon. Näin voit varmistua siitä, että saat varmasti tarpeitasi parhaiten palvelevan auton.

Tilatessasi paikalle TaxiTT:n voit neuvotella sekä palvelusta että hinnasta. Pyrimme aina molemminpuoliseen joustavuuteen ja pystymme järjestämään monipuolisella kalustollamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kyydin.

Pitkän matkan taksi

Määränpää kaukana eikä sopivia kuljetusvaihtoehtoja ole näköpiirissä? Ei hätää – TaxiTT kuljettaa matkalaisia lyhyiden ajojen lisäksi silloinkin, kun matka on pidempi. Tilaa meiltä siis pitkän matkan taksi ja matkasi taittuu sujuvasti.

TaxiTT auttaa myös kauppa- ja asiointipalveluissa. Kauttamme voit tilata kuljettajan suorittamaan tarvittaessa koko kauppa- tai apteekkireissun puolestasi. Mikäli olet tilannut kauppakassin etukäteen, voimme noutaa tämän noutopisteeltä ja tuoda perille. Kysy lisää myös pientavarakuljetuksista!

Ota yhteyttä

Kerro missä onnistuimme tai missä olisi kehitettävää.

13 + 6 =

0440 666 638 | info@taxitt.fi