Taksi Mikkeli

Perinteiset taksipalvelut

0440 666 638

Perinteiset taksipalvelut Mikkelin seudulla

TaxiTT kyyditsee sinut turvallisesti ja nopeasti mihin ikinä oletkaan matkalla! Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kuljetuksen, joustavasti palvellen. Koulutamme kuljettajiamme jatkuvasti ja panostamme erityisesti asiakaspalvelun laatuun. Meiltä saat palvelua myös venäjäksi, sillä yksi kuljettajamme on venäjän kielen taitaja. Automme ovat aina hyvin saatavilla ja tilaaminen on helppoa.

 Tilaa taksi helposti Mikkelin seudulla. Palvelemme kyytiläisiä Hirvensalmella, Anttolassa, Ristiinassa, Mäntyharjulla ja Haukivuorella

Tilatessasi paikalle TaxiTT:n  voit neuvotella sekä palvelusta että hinnasta. Pyrimme aina molemminpuoliseen joustavuuteen ja pystymme järjestämään monipuolisella kalustollamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kyydin. Erikoisemmissa tilanteissa tekemällä taksin ennakkotilauksen saat paikalle sopivimman auton ja kuljettajan. Mikäli matkaan on lähdössä isompi ryhmä, voimme lähettää paikalle 1+16 linja-auton.

Taksi myös pienille matkustajille – turvaistuin ja turvakaukalo taksiin

Toivasen taksilla matkustat lastenkin kanssa turvallisesti. Meiltä löytyvät turvaistuimet kaikenkokoisille lapsille sekä kaukalot aivan pienimmille kyytiläisille. Teethän tilauksen ennakkoon, mikäli tarvitset turvaistuinta. Ilmoita tilatessasi, minkä ikäiselle ja kokoiselle lapselle istuinta tarvitaan. Näin voimme varmistua siitä, että taksi on varusteltu oikein. Mikäli haluat, voit ottaa tietenkin myös oman turvaistuimen taksimatkalle mukaan.

Lemmikkitaksi

Kyyditsemme mielellämme myös karvaiset matkakaverit. Lemmikin kanssa matkustaessa muista mainita tilauksen yhteydessä, että matkustat lemmikin kanssa. Näin voimme lähettää paikalle lemmikin kuljetukseen parhaiten soveltuvan auton.

Tervetuloa TaxiTT:n kyytiin!

Ota yhteyttä

Kerro missä onnistuimme tai missä olisi kehitettävää.

3 + 12 =

0440 666 638 | info@taxitt.fi